Τελευταία Νέα
Μαύρη Πένα

Τι δουλειά έχει ο Φαραντούρης στην Ζάμπια καλοκαιριάτικα;

Τι δουλειά έχει ο Φαραντούρης στην Ζάμπια καλοκαιριάτικα;
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε στην ελληνική διασπορά, αλλά και σε ντόπιους ορθόδοξους
Από τις καλοκαιρινές διακοπές στην Κεφαλονιά… στη Λουσάκα της Ζάμπιας.
Ο Νικόλαος Φαραντούρης επέλεξε διαφορετικό αυγουστιάτικο πρόγραμμα και βρέθηκε στη μακρινή αφρικανική χώρα, εκπροσωπώντας την Ευρωπαϊκή Ένωση ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 13ης Αυγούστου.
Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε μάλιστα στον ελληνορθόδοξο Ναό Αγίου Αλεξάνδρου, όπου μίλησε στην ελληνική διασπορά, αλλά και σε ντόπιους ορθόδοξους.

farantouris-zampia-2134-1024x575.jpg

Το στιγμιότυπο είχε και τον απαραίτητο συμβολισμό, καθώς ο ίδιος έδωσε έμφαση στον ρόλο του Ελληνισμού και της διασποράς ως «πρεσβευτών» της χώρας σε κάθε γωνιά του κόσμου.
Μπορεί η Ζάμπια να βρίσκεται πολύ μακριά από την Αθήνα και την εσωτερική πολιτική επικαιρότητα, όμως η παρουσία ενός Έλληνα ευρωβουλευτή εκεί δείχνει ότι το καλοκαίρι δεν σημαίνει απαραίτητα… πολιτική αποχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης